воскресенье, 28 сентября 2014 г.

Warm Autumn Day

Всім привіт! На вулиці вже справжня осінь і зараз, як ніколи хочеться загорнутися в теплий светрик та відправитися на посиденьки з друзями в затишну кав'ярню на який-небудь непримітній вуличці. А може бути саме зараз нарешті пора відвідати своїх родичів, або подзвонити старому другові, з яким вже так давно не спілкувався. До речі про дружбу. Для кожного це актуальне питання, особливо для жінок. Можливо я і помиляюся, але ми на відміну від чоловіків ставимось до друзів, як до самих близьких  родичів, але треба чомусь піти не так, як ми вже готові вирвати один одному волосся. Жіноча дружба - дуже абсурдна. Вона існує в особливо дивному прояві й у кожних подруг це виражається по своєму. Дуже боляче і якось неправильно, коли вже в минулому хороші друзі втрачають один одного назавжди. Хочеться дати цьому хоч якесь виправдання, але не виходить. Люди приходять, люди йдуть. І так по колу. Це життя. Тільки все одно ви будите сумувати і зрідка згадувати якісь спільні з вами моменти.
Кажуть все що не робиться - до кращого, але може бути варто подзвонити, написати або просто постукати в двері тому, кого любите. Може бути не все ще втрачено. Обов'язково перевірте. І пам'ятайте дружба - це не запис про зустріч в щоденнику. Вона не любить розкладів. 

2 комментария:

  1. Є одна подруга, яку вважаю найкращою та найближчою і завжди можу до неї звернутися у важку хвилину. Дуже ціную такі відносини, прочитала ваші слова і навіть посміхнулася з радощів. що у мене така людина є.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Так, дружбу потрібно оберігати, як щось дуже важливе і крихке та найголовніше, щоб це відбувалося з обох боків :)

      Удалить